AntoonFOTOgrafie | Lente op Madeira

Lente op Madeira

July 14, 2012  •  Leave a Comment

De eerste gedachte van veel mensen bij Madeira is dat het een oude lullen eiland is. Als je dit ook denkt, zorg dan wel dat je in een goede conditie bent. De 3200 meter landings- en startbaan is het enige stuk van het eiland wat vlak is. Het landschap is grillig en ruig. En wandelschoenen mogen niet ontbreken in de vakantieuitrusting. Leuk is het om op Schiphol te zien hoeveel avontuurlijke mensen naar Madeira gaan, je herkent ze aan het dragen van wandelschoenen tijdens de vliegreis. Dit als gewichtsbesparing in de koffer.Dit bezoek aan april was onze derde reis naar Madeira. Dit maal in de lente. Het seizoen waarin de natuur op het eiland zich uitbundiger laat zien dan in elk ander seizoen.

De Lente wordt gevierd op Madeira net zoals de oogst van uien, aardappels en bedenk het maar. Leuk zo'n aardappeloogstfeest, per jaar worden er drie keer aardappelen geoogst. Het grootste evenement is echter het Festa da Flor , het Bloemenfestival.

Deze blog krijgt nog wel vervolging, maar voor nu geniet van de foto's.

Groeten Antoon


Comments

No comments posted.
Loading...
Subscribe
RSS
Archive
January February (1) March (2) April May (1) June (1) July (1) August (1) September (3) October November December
January February March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December